MILOVANOVIĆ ZA PINK: Nećemo valjda da sarađujemo sa vladom Amerike, kao što to rade tajkunski mediji? (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

18.08.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa gostujući na TV Pink govorio je o Tviteru koji je etiketirao određene medije kao one koji sarađuju sa Vladom.

Republika

Foto: printskrin

Saša Milovanović

- Srpski telegraf, kao i Pink našao se na toj njihovoj listi, listi gde su nas obeležili kao što su nekada obeležavali Jevreje u Nemačkoj. Međutim, nama je to kompliment. Nećemo valjda da sarađujemo sa vladom Amerike, kao što sarađuju tajkunski mediji - rekao je Milovanović.

Kako kaže, vidi se da je ovo jedna politizacija u jednoj manjoj zemlji, gde oni hoće najtiražnije i najgledanije medije da pokušaju da diskreditiju, a najcrnje je, dodaje, to što su to radili ovi koji sarađuju sa vladama zapadne Evrope.

Ističe da se oni bore za slobodu medija tako što diskriminišu medije.

- Tako Tviter ukine nalog predsedniku Amerike, a da ga talibanima, teroristima koji su odgovorni za više zločina na svetu. I sada Amerikanci za najveće teroriste na svetu, kako su ih godinama i sami nazivali, odjednom, u svojim medijima prikazuju kako se u Avganistanu dogodila mirna predaja vlasti - rekao je Milovanović.

Kako kaže, Amerikanci su to uradili kako bi otvorili front prema Kini i napravili probleme Rusiji, a zaprvo, dodaje, pokazuju veliku slabost.

Foto: printskrin

Saša Milovanović gost na TV Pink

- Ceo njihov proces i oko izbora predsednika je pod znakom pitanja - rekao je Milovanović.

On je istakao da je neki cenzor na Tviteru odlučio ko je kakav, i dodaje da će sada sve nas da obeležavaju.

- Ovo se uradilo za interes opozicije, i ovo je vređanje Vučića na sve načine - rekao je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading