MEGAPREOKRET U SLUČAJU VLAHOVIĆ: Ni Totenhem ni Atletiko već Mančester siti!

Autor:

Sport

18.08.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok u Evropi još uvek je u toku, a najviše se bure u Seriji A podiže oko srpskog gogletera Dušana Vlahovića. Naime, bivšeg fudbalera Partizana u svojim redovima priželjkuju engleski Totenhem, španski Atletiko Madrid, a sada se u trku uključio i šampion Premijer lige Mančester siti, prenose engleski mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlahović se seli na ostrvo?

Kako dalje prenose pomenuti mediji, za sada još nema konkretnih naznaka u vidu finansijske ponude za 21-godišnjeg napadača, ali znajući moć koju gazda Sitija poseduje, neće mu biti problem da odreši kesu i dovede reprezentativca Srbije.

Ova informacija dolazi samo dan nakon što je italijanski "Korijere delo Sport" napisao da su se Fjorentina i Atletiko dogovorili o otkupnoj ceni od 70 miliona evra. 

Podsetimo, Vlahović je prošle sezone briljirao u dresu Viole, a već sada važi za jednog od najboljih napadača u Evropi, iako je tek na startu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading