SAD SU NAJNIŽE PALI! Mediji Đilasa i Šolaka potpuno van kontrole: ZAŠTO DA SE RAĐAJU DECA U SRBIJI?!

Autor: Republika

Vesti

10.08.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski dvojac Đilas-Solak u čijem vlasništvu su šifrovani mediji pao je na najniže moguće grane! Na portalu Zadovoljna, koji je deo gebelsovske mašinerije Nova pod kontrolom pomenutih bogataša objavljen je skandalozni tekst, gde se pod paralom navodne brige za zdravlje najmlađih, direktno udara na demografsku politiku Srbije!

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/youtube.com/SerbiaBroadbandSBB

Dragan Đilas i Dragan Šolak

Naime, na pomenutom portalu objavljen je članak pod naslovom "5.000 razloga da ne rodiš dete u Srbiji" u kome je, na najperfidniji način, lansirana teza po kojoj je "Srbija Mordor" (simbol sveg zla iz kultnog romana Gospodar prstenova J.R.R. Tolkina, prim. aut.) i da ovde ne vredi ni živeti, a kamoli proširivati porodicu.

Povod za objavljivanje ovog teksta bio je nedavni požar u Vinči, o čemu je Republika već pisala, a što su Đilasovi i Šolakovi propagandisti iskoristili da napadnu aktuelni režim u Beogradu i podsticaje koje je držva obezbedila onima koji se odluče da dobijaju decu.

"Zabranili ste našoj deci vazduh, a pričate o 5.000 podsticaja", "Nema tih para koje mogu da zamaskiraju odsustvo odgovornosti mordora koji živimo", "Zašto da se rađa više dece u Srbiji?", samo su neke od rečenica koje se mogu pročitati u ovom suludom članku.

Republika

Foto: printscreen

Članak koji su objavili mediji pod kontrolom opozicije

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je najavio da će doći do izmene zakona kako bi se podstaklo rađenje dece i podrška porodiljama.

Prema Vučićevom predlogu, parovi koji odluče da dobiju decu dobijaće po 5.000 evra.

- Lako se društvo obnovi ako imate više dece, dok je veliki problem ako ih imamo sve manje. Tamo gde žive najbogatiji ljudi ima najmanje dece i obrnuto. Zato pokušavamo da podstaknemo sve da bismo imali više dece, jer sve što radimo nema velikog smisla ako nema ko to da koristi i sa time da radi - rekao je nedavno predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ivan

10.08.2021 12:27

Bolesni umovu.

Anđela

10.08.2021 13:05

Opozicija se ne bori protiv vladajuće stranke već se bori protiv naroda u Srbiji.

Marko

10.08.2021 15:57

Tek će da padaju još niže.

Ivana

10.08.2021 16:36

Bože, kakve budale... Idiotizam na nivou. Sad im smeta i rađanje dece.