VUČIĆ OTKRIO ISTINU: Progovorio o članstvu Veljka Belivuka u SNS

Autor:

Vesti

27.07.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima, a odgovorio je i na tvrnje Veljka Belivuka da je godinama član SNS

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ

 Meni su rekli da nikad nije bio član SNS, ako ima molim da pokaže vreme, mesto pošto u računaru imate kad se ko učlani. Pa i da jeste, šta to znači...Mi hapsimo ministre, predsednike opština i SNS-a. To valjda govori u dobrom svetlu o SNS, ne u lošem. Mi imamo između 400-600.000 članova koji obnavljaju članstvo, mislite da je moguće da niko ne počini krivično delo? Mi nismo elitistička stranka koja će da zabrani ljudima da se učlane, koji će da kažu ti si glup zato što si pevač. Onog sekunda kad budemo ustanovili ko su lica za koje postoje osnov sumnje, biće uhapšena. Za sada postoje informacije, pretpostavke. Došlo se do određenih transkripata do kojih nije bilo lako doći. Reč je o licima koja su ubijena. Zato sam ponosan na činjenicu da ove godine nemamo nijedan pokušaj mafijaškog ubistva. Važno je da nastavimo borbu protiv organizovanog kriminala – poručio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aca

27.07.2021 12:18

Nije bio član SNS!

Odgovori 11 1
Vasilije

27.07.2021 12:52

Ma cijoj god stranci pripadao za njega sleduje dozivotna kaza.

Odgovori 11 1
Ivana

27.07.2021 20:26

Svako ko čini zločin moraće da odgovara za svoje postupke. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče.