(FOTO) POGLEDAJTE KAKO ĐILAS UREĐUJE PORTALE: Naslovna strana TAJKUNSKOG MEDIJA otvoreno VREĐA VUČIĆA!

Autor: Republika

Vesti

18.07.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov portal Direktno na naslovnoj strani objavio je sramne i uvredljive tekstove sa najodvratnijim naslovima upućenim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: printskrin
Naslovna strana portala Direktno

Na današnjoj naslovnoj strani Đilasovog portala Direktno stoje čak tri teksta u kojima bez zadrške omalovažavaju, vređaju i pljuju po državi i njenom predsedniku, a naslovi kao što su "Vučiću pederu", "SNS izjednačio Vučića i Hitlera", "Vučić diktator", samo su mali deo cirkusa koje ovaj medij svakodnevno priređuje.

Otvorene uvrede na račun predsednika Vučića od strane opzicionih medija postala je svakodnevnica, no to nas ni ne čudi više. Međutim, ovih dana opozicija je ponovo zatražila da upravlja javnim servisom, te izrazila želju da uređuju program na RTS.

RepublikaFoto: printskrin

Postavlja se pitanje, da li bi i na javnom servisu propagirali govor mržnje i uvrede na račun Vučića i države i da li to politika koju modernoj Srbiji mogu da ponude?

Ovde se jasno vidi kako funkcionišu đilasovski mediji - po principu pljuvačine, vređajući vlast na najsramniji način, prostim i prljavim jezikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

19.07.2021 11:40

Подржавамо вишегодишњи захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се против овде иментованог Ђилас Делевић Драгана Пелевић спроведе у целини кривични поступак и да се против њега донесе правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због кривичних дела извршених од стране истог.