(VIDEO) KARMA JOJ VRATILA? Severinu nakon skandala sa izjavama poterao maler, SRUŠILA se nasred bine u toku koncerta, a onda se desilo OVO!

Autor: Republika

Zabava

18.07.2021

10:30

Severina je održala koncert, a zbog svih skandala koji je izvazvala svojim izjavama, vratilo joj se.

Republika.rs
Severina pala na koncertu

Hrvatska pevačica koja je karijeru započela eksplicitnim snimkom Severina Kojić prošle noći održala je koncert u Vrnjačkoj banji na karnevalu, tokom kog joj se desio peh.

Naime, dok je igrala na bini, Seve se malo zanela i spotakla na zvučnik i kablove, te je odmah potom završila na daskama. Severina je pala, a jedan od muzičara je odmah pritrčao da joj pomogne. Severina je potom sela na zvučnik i u tom položaju bila neko vreme, dok je muzika nastavila sa zvukom.

youtube.com/printscreen
Severina

Podsetimo, Seve je pre održanog koncerta tražila da joj mediji ne postavljaju nijedno pitanje, kao i da dobije ,,gorile" koje će je braniti od Srba. Tokom njenog koncerta pevačicu je poterao maler za malerom. Prvo je počela kiša, ali njoj je bilo svejedno, jer je ona bila ispod nastrešnice, a potom je i pala. 

Izgleda da nije samo narod bio ljut na Severinu zbog njenog arogantnog ponašanja, čak i vremenske neprilike, ali i sama karma je odradila svoj posao.

Komentari (4)

Loading