SVE SE PUŠI: Čović mangupski PECNUO Partizan! Čeka se odgovor iz Humske

Autor: Republika

Sport

18.07.2021

10:47

Veoma zanimljiva izjava prvog čoveka šampiona ABA lige, Superlige Srbije i Kupa Radivoja Koraća.

Starsport
Nebojša Čović

Partizan je ovog leta doveo u klub sva moguća zvučna imena, počevši od Željka Obradovića, pa preko Kevina Pantera, Aleksu Avramovića, Rodionisa Kuruksa i Zeka Ledeja, a crno-beli pregovaraju sa još nekoliko zvučnih imena.

Sa druge strane, na Mali Kalemegdan su stigli Nikola Ivanović, Luka Mitrović, Aron Vajt i jedino baš zvučno pojačanje Nikola Kalinić.

O prelaznom roku je sada pričao Nebojša Čović, čovek koji do predstojećih izbora obavlja funkciju predsednika Crvene zvezde, iako mu je istekao mandat.

Nikada nismo razmišljali da angažujemo nekog igrača sa “zvučnim imenom” zbog nekakvog marketinga. Jedini cilj kojim se rukovodimo je potreba za takvim igračem i doprinos koji može da da timu i Crvenoj zvezdi na predlog trenera i struke. Takođe, mi nismo u stanju da dovodimo najzvučnija imena evropske košarke koja imaju ogromnu tržišnu cenu, već možemo da vraćamo bivše igrače ili dajemo šansu strancima za koje procenimo da imaju kvalitet da iskoriste šansu u našem klubu, poput Lojda, svojevremeno Dženkinsa i mnogih drugih koji su stekli afirmaciju u Crvenoj zvezdi - rekao je Čović u razgovoru za "Blic".

Kako će i da li će uopšte na ovo "peckanje" odgovoriti iz Humske, videćemo u narednom periodu.

Tanjug
Nebojša Čović

Čović je takođe progovorio i o narednim izborima u klubu.

Kako bismo i tu eliminisali teorije zavere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenice da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou, jednostavno je – rukovodiću se samo savetima lekara, dobronamernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu. Da pojasnim – niko ne ulazi u sportsku borbu sa jednom rukom zavezanom iza leđa. Nikada tako nije bilo, pa neće biti ni ovog leta, a posebno ne sa klubom čiji sam predsednik bio deset godina, do pre nekih 14 dana, a sada u skladu sa odlukama organa kluba obavljam tu dužnost do izborne Skupštine sredinom septembra - dodao je Čović.

Komentari (5)

Loading
Voja

18.07.2021 12:48

Ovakvog moralnog pigmeja staviti u kontekst mangupa ravno je ludilu

Dule

18.07.2021 14:04

Pa da, Markus Wilijams, Sofo, Kinsi, cuj Lojd koji je bio najbolji I grac Valensije, Gist, Miler, sve jeftini nepoznati igraci. Slabo coki prati kosarku.

prosveta26

19.07.2021 07:41

Мангупски ради поодавно.

Gox

19.07.2021 13:14

Čini mi se da mangupu preskače čuka...