OZBILJNO SA ĐUKOM! Novak Filipović IZNEO NA VIDELO MARINIKINE PRLJAVŠTINE: Sprema ŠUT-KARTU Đilasu?! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.07.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost Vladimira Đukanovića u emisiji "Ozbiljno sa Đukom" bio je Novak Filipović.

Foto: youtube.com/Objektiv TV
Vladimir Đukanović i Novak Filipović

Gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je Novak Filipović, fitnes trener iz Pančeva koji je 10 godina radio za Mariniku Tepić, sadašnju potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP), na čijem čelu je Dragan Đilas.

Filipović je Tepićevu verno pratio kroz sve stranke koje je menjala, od Lige socijaldemokrata Vojvodine do SSP, i bio jedan od njenih najbližih operativaca, sve do momenta kada je uhapšen zbog sumnje da je pripadnik organizovane grupe koja je dilovala drogu, nakon čega je ona tvrdila da ga uopšte ne poznaje!

Tri nedelje pre nego što sam uhapšen upozorio sam Mariniku Tepić da imam nagoveštaje da će se to desiti, a ona mi je rekla da se sklonim iz Pančeva – rekao je Filipović u emisiji.

Filipović je, između ostalog, Đukanoviću otkrio da je Tepićeva, u vreme kada je bila pokrajinski sekretar za sport, mimo zakona dodelila državni novac njegovom sportskom klubu, da mu je obećala policijsku značku kada dođe na vlast, da je tražila da iseli jednog novinara iz Pančeva…

On kaže da je sarađujući sa Marinikom, a kasnije i sa Đilasom, doduše nešto manje, uočio da su oni u politici isključivo iz ličnog interesa.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Marinika Tepić

Filipovič kaže da je ona sklona kabadahijskom odnosno agresivnom nastupu i ponašanju i da nikako nije trpela da joj niko protivureči.

- Ona i jeste menjala stranke zato što je uvek sa nekim dolazila u sukob. Bilo je mnogo tu teških reči... Ona je sad kao zaposlena kod Đilasa izgubila tu neku "autonomiju", on je plaća, ali nije isključeno da ako nađe boljeg poslodavca da će i Đilasa promeniti...

Petu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji "Objektiv TV", možete pogledati u videu na početku teksta kao i na Jutjub kanalu tog portala.

"Ozbiljno sa Đukom" je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading