VELJIN VOJNIK MARKO MESAR PRETIO POLICIJI NA SASLUŠANJU! I dalje odlično obavešten ko i šta radi u MUP-u i BIA!

Autor: Republika

Hronika

16.07.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tužilaštvu za organizovani kriminal (TOK) Marko Miljković Mare, pre dva dana, ponašao se kao istinski vođa kriminalne grupe, osumnjičene za najmonstruoznija dela i najmanje pet ubistava.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Prema saznanjima "Novosti", Miljković se ponašao bahato i obrušio se na policijske inspektore, koji rade u istrazi zločina ove kriminalne organizacije. Poimence je nabrajao operativce, kriveći ih za to što su on i ostali u pritvoru, dodajući da će tek pričati kad počne suđenje.

Prema rečima sagovornika bliskog istrazi, na momente je delovalo kao da Miljković preti ljudima iz MUP i BIA, koji danonoćno rade na prikupljanju dokaza i ispitivanju svedoka o zločinima ove grupe.

- Miljković je delovao kao da ga je neko instruirao, da on govori u ime svih ostalih osumnjičenih - navodi sagovornik. - Nije hteo da odgovara na pitanja o dokazima, koji su mu predočeni, kao i ostalim osumnjičenima, o monstruoznostima na fotografijama, već je tvrdio da mu je sve "namešteno". Nema sumnje da će odbrana i ostalih, kao i njemu, biti da ne govore istinu, da izmišljaju i da prete. Posebno su kivni na policiju. Ipak, neki od pripadnika ove grupe nisu hteli ni ranije da postupaju po "instrukcijama" već su sarađivali i sarađuju sa istražnim organima.

Za razliku od njega, neki od osumnjičenih, kojima nije bilo dobro posle gledanja fotografija sa žrtvama, na kojima je zabeleženo odsecanje glava i udova, komadanje tela i ubistva, ispričali su svoja saznanja o svim dešavanjima proteklih godina u ovoj kriminalnoj grupi. Izneti su i detalji i pojedinosti o određenim likvidacijama.

I dalje cure informacije o radu policije

Po svemu sudeći, Marko Miljković je i dalje jako dobro obavešten ko i šta radi u MUP Srbiji i BIA, odnosno ko učestvuje u istrazi protiv ove kriminalne grupe. Sumnja se da mu informacije dostavljaju bivši policijski rukovodioci, koji tako ugrožavaju bezbednost svojih kolega i bukvalno im "rade o glavi".

Ne samo što šire laži o njima, već pokušavaju da ugroze bezbednost njih i njihovih porodica, ali i sabotiraju istragu. O ovome će se u narednom periodu pozabaviti nadležni državni organi.

- Suočavanje sa dokazima najteže je podneo osumnjičeni Miloš Budimir, koji je čak i povraćao - rekao je izvor Novosti.

Nekoliko pripadnika ove grupe odbilo je i da gleda fotografije na kojima su zabeleženi monstruozni prizori, jer im nije bilo dobro. U ovom trenutku TOK sa pripadnicima MUP Srbije i Bezbednosno-informativne agencije prikupio je dokaze i vodi istragu za ubistva Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Gorana Veličkovića, Lazara Vukićevića i Aleksandra Gligorijevića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading