NEMAM ŠTA DA KAŽEM: Prva reakcija Stankovića posle NEOČEKIVANOG REZULTATA!

Autor: Republika

Sport

16.07.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je remi sa Vojvodinom na otvaranju nove sezone Linglong Superlige Srbije.

Foto: Starsport
Dejan Staković

Šampion Srbije je odigrao bez golova sa Vojvodinom pred 20.000 navijača.

Stanković je i pored izostajaja tri boda vrlo zadovoljan prikazanim na terenu "Marakane", odgovorivši posle meča šta je jedino falilo da se dođe do trijumfa:

- Gol! Ako igraš fantastično i dominiraš devedeset minuta, samo to fali. Nemam šta da kažem. Igra izvanredna, ima da se radi, ali ako je ovakav odnos i pristup onda samo gol fali. Drago mi je da smo se vratili na pun sever, bilo je emocije. Izugarli su momci 90 minuta. Bilo je dobrih stvari. Ovakav ritam je uvek potreban. Trebala nam je ovakva jaka utakmica, da nameteno jak ritam. Jako dok god možemo. Sad odomor i čeka nas jaka utakmica, ponovo protiv bloka. Videli ste večeras, možda su neke odluke mogle da budu bolje. Nema šta da zamerim - izjavio je Stanković u izjavi ubrzo posle meča.

Crvena zvezda će biti pred novim izazovom, sledi gostovanje Kairatu i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading