KONVENCIJA NARODNE SELJAČKE STRANKE! Rističević: Moja zemlja Srbija!

Autor: Republika

Vesti

26.06.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna seljačka stranka na čelu sa Marijanom Rističevićem danas je potpisala Prvu beogradsku konvenciju u Centru za kulturu Vlada Divljan.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marjan Rističević

- Čestitam onima koji su izabrani i želim im da se u svojoj pobedi kao i mi u poljoprivredi oznoje. Lično snosim krivicu za to što sam se uvek više borio za državu nego za stranku, ali mi se moramo boriti za državu. Kazao je još Stefan Nemanja: "Narod bez zemlje nije narod." I zato je naš slogan "Moja zemlja", da bi svako od vas pojedinačno mogao da kliče "Moja zemlja, Srbija" i zato živela naša zemlja - rekao je Rističević.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Potpisivanje su upriličili svojim dolaskom i Vladimir Orlić u ime SNS, Aleksandar Antić u ime SPS, Vladimir Ilić predsednik Pokreta socijalista i Ljubinko Rakonjac kao predstavnik stranke Zeleni Srbija, kao i Jelena Blagojević predsednik NO Narodne seljačke stranke.

- Još su Nikola Tesla i Mihajlo Pupin živeli i odrastali u selu i zato je bitno da sela ne izumiru i da se obnove - naglasila je predsednica Jelena.

Manifestaciju je ulepšala i izvedba Kulturno umetničkog društva "Sveti Đorđe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading