SPREMA SE UDAR NA VUČIĆA, ESKALIRAĆE PRED IZBORE: Provaljen pakleni plan ambasada i opozicije, AKCIJA KREĆE IZ SUSEDNE ZEMLJE!

Autor: Republika

Vesti

06.06.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crnoj Gori se trenutno pravi medijsko-politički pakt za napad na Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i Srbiju, a glavni udar se očekuje tokom proleća sledeće godine, u susret izborima u toj državi.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Prethodnih dana, jedan broj medijskih poslenika iz Srbije, koji je naklonjen opoziciji, pre svega Draganu Đilasu, boravi u Podgorici i održava kontakte čak i sa ljudima koji su bliski Vladi Zdravka Krivokapića.

Kako piše Borba, čak je jedan od bliskih ljudi Krivokapića, lično platio troškove boravka jednog medijskog poslenika u Podgorici.

Plan, koji je potpomognut iz pojedinih Ambasada, predviđa da se umreže svi mediji iz Srbije i Crne Gore koji zajedno, sinhronizovano, treba da deluju protiv Srbije i Vučića. Kampanja treba da krene na jesen, a da kulminira na proleće kada se očekuju izbori na svim nivoima u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zdravko Krivokapić

I Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić jasno je imaju, svako iz svog ugla, interes da oslabe Vučića jer je to i interes NATO-a u koji se zaklinju i predsednik i premijer Crne Gore.

Već se danima unazad može videti medijski rukopis medija iz Srbije i Crne Gore i njihov orkestrirani napad na Vučića, jer je sada izvesno da on neće da prizna lažnu državu Kosovo kao državu. Na delu je sinhronizovana akcija, a zajedničkim imenitelj im je udar na Vučića.

Tekstovi koje nedeljama plasiraju opozicioni mediji iz Srbije, naslonjeni na međunarodni faktor, odmah se prenose u Vijestima, ali i u medijima koji su pod kontrolom DPS-a, kako bi se podgoa što veća medijska buka i u Srbiji i u Crnoj Gori, navodi Borba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Pravda

06.06.2021 07:50

I tako je mrmot ....

Odgovori 17 0
Jovana

06.06.2021 08:54

Pakleni plani im se neće obistiniti, uzalud ulažu napor i trud!

Odgovori 30 9
Rade

06.06.2021 09:02

Narod Srbije će uvek da podržava Vučića i nikakvi udari neće da naruše njegovu politiku ni stavove

Odgovori 33 14