(VIDEO) PREDSEDNIK OBJAVIO POBEDNIČKI SNIMAK NA INSTAGRAMU: Samo zajedno pobeđujemo!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

20:35

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu video snimak rekapitulacije onoga kroz šta je Srbija prošla kroz krizu koronavirusa i pandemije koja je zadesila čitav svet.

instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen
Aleksandar Vučić

U snimku se ističe da je borba naše zemlje protiv korone bila teška ali i da je Srbija na pandemiju reagovala spremno i odlučno.

Samo zajedno pobeđujemo – stoji u opisu video snimka.

U videu se navodi da je Srbija na najveću pošast 21. veka reagovala spremno i odlučno i da je država od početka shvatila da vakcinacija nije geopolitika već spas.

- Zato je Srbija jedna od vodećih zemalja u svetu po broju vakcinisanih i prva u Jugoistočnoj Evropi koja će da proizvodi vakcine - navodi se u videu.

Navodi se i da Srbija u tim vremenima nije zaboravila susede, te da je vakcine donirala i zemljama regiona, kao i da je omogućila vakcinaciju stranim državljanima.

O tome su izveštavali i svetski mediji, na šta video podseća, uz poruku: "I svet je prepoznao da je Srbija lider u borbi protiv koronavirusa".

Podseća se i da su "u najrekordnijem roku izgrađene najmodernije laboratorije i bolnice", kao i da su u vreme najveće krize povećana primanja zdravstvenim radnicima i donete ekonomske mere za pomoć građanima i privredi.

- I uspeli smo da postanemo broj jedan, zato što smo se zajedno borili za svaki život i za svako radno mesto. Borićemo se i dalje i pobedićemo sve - poruka je u video prilogu koji je na svom Instagram nalogu večeras postavio predsednik Srbije.

 

Komentari (8)

Loading
Zeljko

01.06.2021 20:53

Srbija bi brže suzbila koronu kad bi se svi vakcinisali, jer Vučić je ipak nabavio vakcine za sve građane.

Ivana

01.06.2021 21:03

Od danas je počela prijava za 3000 dinara za svakog ko se vakcinisao. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za ekonomski oporavak i razvoj naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi. Hvala predsedniče na svemu.

Jelena

01.06.2021 21:21

Samo ćemo masovnim vakcinisanjem pobediti kpronu. Hvala našoj državi koja nam je obezbedila besplatne vakcine.