VUČIĆ O VULETIĆEVIM LAŽIMA: Ne zanima me šta priča taj "stručnjak" koji je pobegao od poligrafa!

Autor: Republika

Vesti

19.05.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je povodom izjava Vladimira Vuletića poručio da ga izjave takvih "stručnjaka" uopšte ne dotiču jer nisu tačne.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, Starsport
Vladimir Vuletić i Aleksandar Vučić

Doskorašnji potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, koji je tu funkciju napustio nekoliko dana pošto je Veljko Belivuk uhapšen, sada je lažno optužio predsednikovog sina Danila Vučića da je preuzeo upravljanje u FK Rad.

 

E taj što je pobegao sa detektora laži na pitanje da li je pedofil, je saopštio kako mi je sin vlasnik Rada. Moj sin nema nikakve pretenzije da bude vlasnik Rada, niti bilo kakve namere prema preuzimanju nekakvih Partizanovih tribina. On čak za Partizan i ne navija - rekao je Vučić.

Inače, Vuletić je posle hapšenja Velje Nevolje govorio kako nema nikakve veze sa ovim okorelim kriminalcem, ali je brzo postalo jasno da to nije istina, pa je čak Belivuku poručivao da ga voli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovana

19.05.2021 14:48

Срамота је више пласирати и износити лажи против председника и чланова његове породице!Човек се бори за добробит целе земље, и народа који живе у Србији, а неко је докон...па клевеће!!!

Odgovori 12 1
Ivana

19.05.2021 17:49

Vreme je da svi iz Upravnog odbora partizana naađu na optuiženičkim klupama, i da se izjasne kako je moguće da su čuvali Velju Nevolju i sa njim blisko sarađivali.

Oko

19.05.2021 19:50

Vuletic je jedan obican prevarant! Odbijanjem poligrafa pokazao je da nesto krije ali ce se uskoro sve otkriti i razresiti!

Jana

19.05.2021 19:56

Narodu je više dosadilo da svakodnevno slušaju gluposti i optužbe, posebno na račun predsednika koji se svim silama bori za svoju zemlju