DAJEM 10.000.000€ DA SRBIJA PLIVA U KRVI! Monstrum Zvicer kipti od besa i hoće da se OSVETI ZBOG BELIVUKA!

Autor: Republika

Hronika

18.05.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbegli šef kavačkog klana Radoje Zvicer preti da će se krvavo osvetiti državi Srbiji, a na meti su predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, youtube.com/printscreen, Tanjug/Rade Prelić, Pixabay
Belivuk izvršavao Zvicerova naređenja

Srpske bezbednosne službe došle su do informacija da je Zvicer svojim ljudima poručio da će platiti 10 miliona evra da "Srbija pliva u krvi"!

Vođa "kavčana" tražiod svojih ljudi koji su i dalje na slobodi da se osvete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru policije Aleksandru Vulinu, ali i svim policajcima koji su vodili istragu protiv njega i klana Veljka Belivuka koji je vršio zverske zločine u Srbiji.

- On je, uz pomoć saradnika iz vrha vlasti u Crnog Gori, uspeo da izbegne hapšenje i da preko Albanije i Turske pobegne preko okeana. Zvicer je ipak sve vreme pod nadzorom naših bezbednosnih službi, koje su uspele da isprate svaki njegov korak. Najpre je pobegao u Albaniju, a zatim je privatnim avionom, koristeći lažni pasoš, otišao u Istanbul - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

On istiće da se Zvicer u Južnoj Americi kreće na relaciji Brazil - Kolumbija - Peru - Urugvaj.

- Često prelazi granice koristeći četiri lažna pasoša, od kojih najčešće koristi hrvatski i ukrajinski. On je van sebe od besa što je nejgov, nekada najmoćniji klan na Balkanu razbijen, i to zaslugom srpskih bezbednosnih službi. U presretnutim porukama koje je poslao saradnicima poručio je da će platiti deset miliona evra da "Srbija pliva u krvi" i da će pozlatiti svakog ko likvidira Vučića, Vulina i sve policajce i bezbednjake koji su ga raskrinkali - ističe sagovornik.

Zvicer je pobesneo zbog toga što ga je predsednik Vučić pre nekoliko dana pred milionskim auditorijumom javno raskrinkao. Predsednik Srbije je rekao da je vođa "kavčana" naručivao ćevape od ljudskog mesa, i obećao mu je da će ga uhapsiti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

18.05.2021 18:49

Obicne izmisljotine...