ČAK 90 ODSTO ORUŽJA PRONAĐENOG KOD BELIVUKA I EKIPE U VLASNIŠTVU MUPA! Saša Milovanović pozvao državu da reaguje, pa se dotakao i napada na Danila Vučića!

Autor: Republika

Vesti

14.05.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović rekao je jutros, gostujući u jutarnjem programu na TV Pink, da je 90 odsto oružja pronađenog kog uhapšenog krininalca Veljka Belivuka i njegove ekipe, u vlasništvu MUP-a Srbije i da bi nadležni morali ozbiljno da se pozabave time ko je to naoruženje iz policije iznosio.

Foto: printskrin/TV Pink

Najgore od svega je, kako je naglasio Milovanović, što je bilo u planu da se tim oružjem ubije i sam predsednik Vučić.

- Srpski telegraf će se u sutrašnjem izdanju baviti ovom problematikom, čak ćemo objaviti i prepisku i SMS poruke koje su razminjivali Belivuk i njegova ekipe. Da sad sve ne otkrivam, ali iz te prepiske se vidi da su oni bili planirali da napadnu predsednika Vučića, u jednoj poruci Belivuk čak kaže da su u tome zakasnili dva dana. Ono što je činjenica jeste da je u on iz struktura MUP-a imao ozbiljnu logističku podršku u vidu snabdevanja naoružanjem, praćenju, zastrašivanju protivnika... Osnovano se sumnja da se pojedinci direktno iz MUP-a vođeni ka njemu - rekao je Milovanović i pozvao ljude da sutra obavezno nabave Srpski telegraf, jer će saznati puno šokantnih detalja.

On je naglasio, da upravo iz ovog razloga, mnogi pošteni policajci nisu ni smeli da se bave svojim poslom.

- Pa, čim je ljudima stizao predmet u kome se pominje Belivuk ili neko od njemu bliskih ljudi, pošteni policajci su, opravdano strahujući za svoj život, predmete gurali u fioku i ostavljali za neka bolja vremena. Trebalo je da Vučić direktno ode u policiju i kaže im da krenu do kraja, da imaju podršku...

U ovom kontekstu, osvrnuo se i na poslednje napade na sina predsednika Danila Vučića, rekavši da kriminalcima on samo služi kao sredstvo za obračun sa Aleksandrom Vučićem.

- Zna se da onaj ko je objavio te priče zapravo kum Dragana Đilasa. Oni preko tamo nekih nazovi "frakcija frakcija nekih opet frakcija", a znamo da je glavna frakcija na čijem čelu je Veljko Belivuk, već u zatvoru, pokušavaju da kriminalizuju Danila Vučića, a cilj je da se slomi Aleksandar Vučić - rekao je Milovanović. 

 

 

Komentari (8)

Loading
Vanja

14.05.2021 11:59

Vucic se iz dana u dan sve vise bori da iskoreni mafiju.

Jana

14.05.2021 12:10

Svako ko je imao veze sa kriminalom,imace veze sa zakonom.To je logicna stvar nakom svega sta su uradili.

Mikan

14.05.2021 12:30

Kada je pocelo razmotavanje klupka, sada treba isterati do kraja.

Velja

14.05.2021 12:32

Nisu Djilas i Solak toliko spretni u sakrivanju cinjenice da su oni izvori tih optuzivanja Danila.