VUČIĆ O BRUTALNIM LAŽIMA ĐILASOVIH MEDIJA: Jedva je dočekao da nacrta metu mom sinu!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je pisanje medija koji su pod kontrolom Dragana Đilasa, a koji su praktično pozivali na ubistvo Danila Vučuća.

RepublikaFoto: Tanjug/Rade Prelić, ST/A. Nalbantjan

Portal Direktno, koji je pod direktnom kontrolom Dragan Đilasa juče je objavio tekst u kojem crta metu na čelo Danila Vučića.

 

Po direktivi tajkuna, ovaj portal je besramno lagao i doveo predsednikovog sina u vezu sa navijačima Partizana, odnosno o preuzimanju tribine nakon hapšenja Veljka Belivuka.

- Moje je da trpim i da slušam razne laži. I nikoga ne tužim, jer kada bih tužio, pisali biste da vršim pritisak. Moje je da sve istrpim, a jedino mi je žao da kada vam neko dete lažno optužuje i kada Đilasov medij postane megafon grupe Veljka Belivuka da bi kriminalci napisali i izmislili nešto da bi se međusobno poubijali, to Đilas jedva dočeka, pretpostavljam da bi mom sinu život bio ugrožen, što bi mene slomilo. Ne vidim nijedan drugi razlog da nečije dete na takav način uplićete. Jasno je ko je to pisao, da se ne pravimo naivni, to je pisala grupa Veljka Belivuka, takve laži - odgovorio je Vučić na pitanje N1, još jednog medija koji je pod patronatom Dragana Đilasa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading