Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini zapušila usta Mariniki: NE LAŽI VIŠE ŽENO, SRAM TE BILO, NIŠTA TI NIJE SVETO!

Autor: Republika.rs

Vesti

12.05.2021

15:19

Marinika Tepić, žena kojoj ništa nije sveto, prvo je rekla da su sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini lakog morala i tako nas sve najteže uvredila.

Tanjkug/Dušan Aničić, Jadranka Ilić
Biserka Jakovljević i Marinika Tepić

Sada je na konferenciji za novinare iskoristila moju privatnu situaciju gde mi je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike moje maloletne ćerke.

- Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo a njen telefon oduzelo - istakla je Biserka Jakovljević. 

- Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi. Ta žena čiji je telefon oduzet nije Palmina saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana tako da je to još jedna u nizu laži da je telefon u vlasništvu najbliže Palmine saradnice.

- Marinika Tepić koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete.

Marinika Tepić je žena koja bi i po mrtvima gazila samo da dođe do svog cilja.

- Sram te bilo ženo, ne laži više građane Srbije -  izjavila je direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodine Biserka Jakovljević.

Komentari (2)

Loading
Dragan

13.05.2021 15:40

Vi ste ološ od novina! Sram vas bilo!

Soko

14.05.2021 08:39

Palmina koleginica u Jagodini je Jagodinski Šapić. Marinka Tepic je hrabra osoba kojoj je jedina greska što se povezala sa Djilasom.