(VIDEO) MLADEN MRDALJ UGASIO OPOZICIJU: Ne znam da li je to što oni rade sramotnije ili gluplje!

Autor: Republika

Vesti

11.05.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politikolog Mladen Mrdalj je gostujući na televiziji N1 u nekoliko rečenica razbucao opoziciju i njihove planove.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Mladen Mrdalj na tv N1

Opoziociona TV N1, mezimče Dragana Đilasa, koje je pod direktrnom kontrolom medijskog tajkuna Dragana Šolaka, još jednom je ismejana.

Gost jutarnjeg programa bio je politikolog Mladen Mrdalj, koji je, odgovarajući na pitanja voditeljke, u nekoliko rečenica razmontirao opoziciju na čelu sa Đilasom.

Vučić može da vlada još 10-20 godina! Moj 50-ti rođendan ću dočekati slušajući kako će opozicija konačno da sruši Vučića. Šapić je dobro rešenje, deluje narodski, prosečnom biraču je prijemčiviji od Jeremića - istakao je Mrdalj.

Potom je prokomentarisao planove opozicije. Upitan da li opozicija čeka da Vučić prizna Kosovo, kako bi ga smenila, Mrdalj je odgovorio:

Ne znam da li je to sramotnije ili gluplje. Vučić nikada neće priznati Kosovo a "zapadnjaci" moraju da rade sa njim jer nemaju sa kim drugo, niko neće sa opozicijom sarađivati - istakao je Mrdalj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading