Građani potvrdili podršku politici Srpske napredne stranke

Autor: Republika

Vesti

10.05.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Opštine Kovin juče su, na 25 biračkih mesta, glasali za 10 saveta mesnih zajednica. Na izbore je izašlo 10.440 građana, odnosno 36.96 odsto od ukupno 28.246 upisanih u birački spisak.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug

Srpska napredna stranka sama će formirati savete u devet od deset mesnih zajednica: Dubovac, Gaj, Mramorak, Deliblato, Bavanište, Malo Bavanište, Pločica, Kovin Prva i Kovin Druga mesna zajednica.

 

U Mesnoj zajednici Skorenovac, u kojoj više od 90 odsto stanovništva čine građani mađarske nacionalnosti, SNS je ostvarila istorijsku pobedu.

Srpska napredna stranka osvojila je četiri od pet mesta u Savetu. Po prvi put, Savet Mesne zajednice Skorenovac neće činiti isključivo članovi Saveza Vojvođanskih Mađara.

Građani Opštine Kovin još jednom su potvrdili podršku politici budućnosti, stabilnosti i vizija SNS, na čelu sa liderom stranke i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i naporima lokalne vlasti da se Opština Kovin ravnomerno razvija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading