VUČIĆ OBJAVIO SLIKU GOZBE U BAHREINU: Predsedniku pod šatorom poslužili kamilje meso i jagnjetinu

Autor: Republika

Vesti

14.03.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na instagram nalogu "budućnost Srbije" objavio fotografiju gozbe koja je pripremljena u njegovu čast tokom posete Bahreinu

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Posebna čast za predsednika Srbije

- Na stolu su se našli arapski specijaliteti - jagnjetina spremana 8 sati, kamilje meso, humus, tabule... dovoljno da poslednje veče pod šatorom u bahreinskoj pustinji učini uspomenom za ceo život. Hvala @nasser13hamad na tome što si nam omogućio da upoznamo najlepše običaje vaše zemlje - napisao je predsednik Srbije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Jasna

14.03.2021 19:42

Hvala našim prijateljima na ovako lepom gostoprimstu naseg cenjenog presednika Aleksandra Vučića! Nadamo se da će i njihova poseta našoj zemlji biti u najskorije vreme,da vide i probaju kvalitete naših proizvoda.

Novica

14.03.2021 19:46

Izuzetno gostoprimstvo za predsednika! Velika čast! Nadamo se da ćemo uskoro imati prilike da im uzvratimo istom merom, pa da i predstavnici Bahreina probaju čuvene srpske specijalitete.

Dama bez blama

14.03.2021 19:49

Nisam jela kamilje meso do sad, ne znam ni da li bi jela, ali svakako je to njihov obicaj, svako iznese sta ima. :) Salu na stranu, jako dobra slika iz Bahreina, razvijaju se odnosi.

Zeljko

14.03.2021 20:02

E ovako se dočekuje predsednik Srbije, svaka čast prijatelima iz Bahreina i očekujem da aim uskoro uzvratimo gostoprimstvo.