(FOTO) VUČIĆ POSETIO NACIONALNI MUZEJ BAHREINA: Uradili smo veliki posao, mnogo toga lepog sam mogao da naučim

Autor:

Vesti

14.03.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je danas posetu Kraljevini Bahrein.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je rano jutros po našem vremenu posetom Nacionalnog muzeja te zemlje završio posetu Bahreinu, a tom prilikom se upisao i u knjigu utisaka muzeja.

Predsednik Srbije je na instagram nalogu"buducnostsrbijeav" objavio fotografije, i istakao da je Srbija obavila veliki posao.

- Važan i veliki posao smo obavili, u ove dve divne zemlje, rekao bih iz ovog ambijenta, tradicionalnog bahreinskog društva. Hvala svima u Srbiji koji su sa pažnjom sve pratili. Volim sliku tradicionalnog društva i mnogo toga lepog sam mogao da naučim, od onoga što oni zovu barah, gde se sakupljaju ljudi sa komšilukom i sede do toga kako vade bisere iz mora.

- Stvorili smo novo prijateljstvo, što je za ljude u Srbiji važno. Dobro i veliko prijateljstvo, razgovaraćemo, koordinisati naše akcije i podržavati jedni druge u međunarodnoj areni. Verujem da, u narednom periodu, možemo ozbiljno da napredujemo u svojim odnosima i prema Saudijskoj Arabiji. Time bismo, za tri zemlje koje su veoma povezane, mogli da kažemo da ih smatramo iskrenim prijateljima Republike Srbije - napisao je Vučić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Milicaa

14.03.2021 09:16

Poseta Vucica Kraljevini Bahrein, Srbiji svakako stvara nove šanse za ekonomski razvoj naše zemlje

Miaa9

14.03.2021 09:17

Bahrein je jako bogata zemlja i saradnja sa njom ce sigurno dati odlicne rezultate na polju ekonomije.

Ivana

14.03.2021 09:23

Uspostavili smo temelje za razvoj i jačanje novog, divnog prijateljstva i saradnje sa Bahreinom, kao i sa UAE. Uvek je lepo razmenjivati iskustva, upoznavati različite kulture, običaje, poštovati različitost kulture i vere.

Marija

14.03.2021 11:04

Uvek je lepo i korisno videti nesto novo,upoznati se sa nacinom zivota drugih zemalja i upoznati njihovu kulturu.Pogotovo kada je ta poseta za dobrobit nase zemlje onda spojiti lepo i korisno je super.