DARKO GLIŠIĆ: Umem da saberem dva i dva, ZNAM KOJI MINISTRI SU ŠUROVALI SA KLANOM VELJE NEVOLJE!

Autor: Republika

Vesti

13.03.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić u gostovanju na TV Pink rekao je da zna koja dva ministra u Vladi Srbije su bila blisko povezana sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

RepublikaFoto: printscreen
Darko Glišić u studiju TV Pink

- Ne mešam se u istagu, niti imam ikakav dodir sa istagom, niti sam sa ministrom Vulinom pričao o istrazi. Ali sam svoje mišljenje formirao. Umem da saberem dva i dva. Znam da su dva i dva četiri - poručio je Glišić.

Glišić je naglasio da ko je bio na vrhu "odmetnute piramide moći" i dodao da je na istrazi da utvrdi sve detalje vezane za ceo slučaj.

- Istraga napreduje, dokaza ima dovoljno, i biće ih dovoljno. Očekujem da će sve biti isterano na čistac - podvukao je funkcioner SNS.

Kako je istakao, ne bi izlazio u javnost sa konkretnim imenima, kako se to ne bi protumačilo kao pritisak i usmeravanje istrage.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Sandra

13.03.2021 10:44

Svi treba da odgovaraju

Dusan

13.03.2021 11:38

Ko je u blizini tih ministara, moze vrlo lako to da primeti po ponasanju doticnih. Svakako cemo cuti ko su oni i verujemo da nece izbeci odgovornost niko od njih.

Rade

13.03.2021 11:59

Svako ko je upleten u nezakonite radnje morace da odgovara. Istrazni organi ce sve dokazati.

Ivana

13.03.2021 12:36

Nadam se da će se uskoro sve raščivijati i da će se istragom prikupiti dovoljno dokaza da se ti takvi pojedinci strpaju iza rešetaka na jedan veoma dug vremenski period.