(FOTO) BORI SE ZA EGZISTENCIJU: Ana Stanić besna kao ris, moli za pomoć jer je BEZ POSLA GODINU DANA!

Autor:

Zabava

13.03.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Stanić besna kao ris jer je bez dinara!

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Ana Stanić besna kao ris!

Pevačica Ana Stanić se u poslednje vreme retko pojavljuje u medijima, a ovoga puta je rešila da se oglasi putem društvenih mreža i iskaže svoj stav povodom trenutne situacije sa muzičarima.

Naime, Ana je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko storija u kojima je imala potrebu da iskaže svoj stav o problemima sa kojima se trenutno suočavaju sve njene kolege.

Nekoga označiš kao najodgovornijeg za zaražavanje, zabraniš mu da radi, a ne sprovedeš meru da pomogneš da taj neko može da preživi sada kada nema posao - započela je pevaičica.

Meni nešto dosadilo da budem nema. I ponavljam. Nije akcenat na pevačima. Akcenat je na porodicama onih koji žive od koncerata pevača i bendova. Naravno, muzičke zvezde sa ekstravagantnim životom ne izazivaju sažaljenja kad nemaju posla, samo prezir i kada nisu bogati, samo poznati - napisala je Stanićeva i dodala:

Korona je ogromno zlo i svi želimo da se zaustavi. Tako da ne moraju koncerti, ali morala bi pomoć.

Anu je podržala i Ivana Peters, uz komentar: "Slažem se u potpunosti!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
O O O

13.03.2021 11:50

MMM...iritantno stvorenje.. da li se zapita sta je sa ljudima koji su ostali bez posla..pa idu dalje, odu u drugu delatanost...itd...Ne, sedite lutke, gledajte u nebo i molite se da zatvaranja* prodju..Svasta!!!! Niste vi umetnici* (pevaci *) samo lenjivci, vec ste i bezobrazni.Tacka.

Odgovori 21 0
Adam

14.03.2021 12:46

@O O O - Bahato laže i podsmeva se stvarno ugroženim osobama. Njen muž je bogatun i ona se odavno ne bavi pevanjem. A i ko bi nju kukavnu slušao kako kuka.

draff

13.03.2021 13:43

More marš. Gradska čistoća ima stalno otvoren konkurs, traže ljude, šta čekate? Sad bi da im drugi plaćaju plandovanje dok opet ne krene veselje.

Odgovori 15 0
Neđa

13.03.2021 13:47

Ogromne pare uložene u nekretnine i skupe automobile. Prodajte nešto od tih nekretnina i živećete nekoliko godina. A i zaposlite se pa radite nešto.

Odgovori 16 0