Orion eMobility nas uvodi u e-Budućnost!

Autor:

Vesti

23.08.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme u kojem živimo donelo nam je ubrzani napredak na svim poljima.

Orion eMobility nas uvodi u e-Budućnost!

Foto: Orion telekom eMobility

Proteklih godina se posvećuje izuzetna pažnja  "zelenoj" energiji i održivom poslovanju.

Koji su problemi vlasnika električnih automobila?

Da li idete u korak sa vremenom? Da li ste ekološki osvešćeni? Ukoliko ste vlasnik električnog automobila znate da je ponekad pravi izazov napraviti plan putovanja, jer morate da razmišljate o dostupnim elektro punjačima za brzo punjenje. Podsticaji države u vidu subvencija olakšavaju kupovinu budućim vlasnicima, ali i pored svih prednosti, čest razlog za odustajanje bila je nerazvijena infrastruktura i nedovoljan broj javno dostupnih elektro punjača.

Orion eMobility mreža elektro punjača za putovanje bez granica

Navedeni izazovi postaju prošlost uz razvoj Orion eMobility mreže elektro punjača koja pruža pokrivenost, uz najveću snagu i maksimalnu brzinu punjenja. Svaki korisnik jednostavnim instaliranjem besplatne aplikacije Orion eMobility na iOS ili Android uređaj ima uvid u sve lokacije javno dostupnih elektro punjača širom Srbije, regiona i Evrope.

Ova aplikacija omogućava nam da na interaktivnoj mapi nađemo najbrži put do slobodnog punjača, da rezervišemo vreme punjenja, pokrenemo rad punjača, i izvršimo plaćanje usluge ukoliko je potrebno.

Porastom interesovanja vozača za vožnju "na struju" porasla je i potražnja HORECA sektora (hotela, restorana, etno sela, kafeterija), javnih parkinga, benzinskih stanica i poslovnih objekata široke potrošnje za postavljenjem elektro punjača.

Aktuelni trend stigao je i u Srbiju, tako da kompanije svojim klijentima i zaposlenima uključivanjem u Orion eMobility mrežu mogu da ponude jednostavnu i sigurnu uslugu.  Time će se naći na mapi sa više od 250.000 EV punjača, u Srbiji, svim državama Evropske unije, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji i mnogim drugim državama širom Evrope.

Republika

Foto: Orion telekom eMobility

 

Orion eMobility daje "ključ u ruke"

Orion eMobility obezbeđuje celokupnu infrastrukturu, isporuku i ugradnju  AC (sporih) i DC (brzih) punjača koji mogu biti različite snage punjenja, imaju softversko podešavanje jačine punjenja, centralno upravljanje i kontrolu kroz sopstveni pozadinski sistem. Moguća je integracija sa klijentovom šemom lojalnosti ili drugim dostupnim programima lojalnosti. Besplatna Orion eMobility mobilna aplikacija je prilagođena svakom korisniku, a vidljivost infastrukture za punjenje na interaktivnoj mapi uz korisničku podršku 24 sata dnevno dostupna je svakog dana u godini.

Ekologija i očuvanje sredine postale su prioritet usled klimatskih promena i jedna od najvažnijih tema savremenog društva. Države koje budu imale nedovoljno razvijenu infrastrukturu neće privlačiti osobe koje putuju električnim automobilom. Orion eMobility sa svojim kompletnim rešenjem ključ u ruke, uvodi nas u budućnost.

Više informacija pronađite na orion-emobility.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading