RODITELJI, EVO KAKO DA SE PRIJAVITE ZA POMOĆ OD 10.000 DINARA: Sve se završava na portalu Uprave za trezor

Autor:

Vesti

09.06.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vezi sa isplatom ove vrste pomoći biće doneto i odgovarajuće zakonsko rešenje, u kojem će biti definisani svi detalji.

RODITELJI, EVO KAKO DA SE PRIJAVITE ZA POMOĆ OD 10.000 DINARA: Sve se završava na portalu Uprave za trezor

Foto: Shutterstock

Prijava za pomoć od 10.000 dinara za majke i samohrane očeve će se odvijati na portalu Uprave za trezor, kažu u Ministarstvu finansija Srbije.

Kako je objašnjeno, majke treba da unesu broj lične karte i svoj matični broj, matični broj za svako dete i da izaberu banku u kojoj žele da im pomoć bude isplaćena.

Sistem će predvideti i način prijave za samohrane očeve. Primaocima novčane socijalne pomoći, pomoć će biti automatski isplaćena.

Kako je najavljeno, prijavljivanje počinje 20. avgusta i trajaće do 15. septembra, a isplata se očeuje oko 25. septembra.

U vezi sa isplatom ove vrste pomoći biće doneto i odgovarajuće zakonsko rešenje, u kojem će biti definisani svi detalji oko prijave i isplate pomoći, piše Telegraf biznis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading