Nova investicija Turske u Srbiju: Otvoren u Beogradu salon nameštaja EVDEMA

Autor: Republika

Vesti

21.06.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je otvoren ekskluzivni salon nameštaja u Beogradu "EVDEMA" u Višnjičkoj 29, što predstavlja novu investiciju Turske u Republici Srbiji.

Nova investicija Turske u Srbiju: Otvoren u Beogradu salon nameštaja EVDEMA

Foto: D.Kadić

Evdema, najveći turski maloprodajni lanac za opremanje doma, danas je u Beogradu u Višnjičkoj ulici broj 29 otvorio prvu prodavnicu na našim prostorima. 

EVDEMA je najveća i najpouzdanija prodavnica kućne dekoracije u Turskoj osnovana 1972. i predstavlja ekskluzivni salon kupatila, kuhinja, vrata, parketa i kućnog nameštaja. Lanac salona EVDEMA posluje u preko 40 zemalja širom sveta.

Foto: D.Kadić

Otvaranje Evdema prodavnice

EVDEMA saloni razvili su sopstveni brend tradicije i inovacije, savremenog stila koji spaja tradicionalnu toplinu, moderno razmišljanje i urbani luksuz, kako bi stvorili jedinstven doživljaj enterijera. EVDEMA saloni rasprostranjeni su kako u Turskoj, tako i u Evropi.

Kako već decenijama važi za najvećeg ekskluzivnog distributera svetski poznatih brendova, Evdema nastavlja da prepoznaje potrebu na inostranim tržištima kao što su Francuska, Rusija i Srbija, sa tendencijom daljeg rasta.

Foto: D.Kadić

Otvaranje Evdema prodavnice

Okupljajući najpoznatije brendove kupatila, kuhinje, zidnih tapeta, parketa i nameštaja na jednom mestu, cilj je da se pruže potrebne informacije i realna očekivanja za donošenje pravih odluka. EVDEMA prati kupce kroz kompletan proces odabira, kombinovanja boja, dezena i materijala, kupovine i ugradnje.

Za sve prisutne zvanice organizovana je i prikladna proslava kojoj je prisustvovao veliki broj poslovnih ljudi i zvaničnika. Glumica Jelena Gavrilović, Damir Handanović, Vanja Grbić, Aleksandar Antić i mnogi drugi...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading