OVOG NOVEMBRA OPREMITE DOM U SIMPU

Autor: Republika

Vesti

01.11.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako planirate da opremate ili preuredite svoj dom prošetajte do najbližeg SIMPO salona jer Vas tamo čeka odlična ponuda nameštaja i dušeka na gotovinskom popustu -20 % koji važi do 30. novembra.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Tokom novembra na specijalnom gotovinskom popustu su: ugaone garniture Pariska noć i Mexico -40%, klik-klak ležaj Maja i kauč Gordana -30% (popust važi samo za proizvode sa lagera i za njih ne važi dodatni popust koji se odnosina kompletan asortiman).

Svi ljubitelji kvalitetnog i modernog nameštaja uSIMPU mogu pronaći  kompletna rešenja za opremanje doma i poslovnog prostora.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Dnevni boravak opremljen ugaonomili sastavnomgarnituromsavršeno je mesto za odmor cele porodice ilidruženje sa prijateljima. Uz garnituru dodajte fotelju i tabure, i vaš životni prostor dobiće poseban šarm, dinamiku i fleksibilnost.

SIMPO komponibilni programi, raznovrsni u pogledu stilova, materijala, boja, sa velikim brojem elemenata -od komoda, vitrina, biblioteka, konzola do klub stolova i trpezarijskih stolova,olakšaće vam opremanje ne samo dnevnog boravka, već i trpezarija, predsoblja i radnih soba.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Za uređenje spavaćih soba na raspolaganju je veliki izbor ormara, sa klasičnim i kliznim vratima, kojiu kompletu sa krevetima, komodama, noćnicima i ogledalima čine savršene celine.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Moderni tapacirani kreveti u kombinaciji sa komadnim nameštajem po izboru kupaca takođe mogu  ispuniti  sva očekivanja u pogledu  udobnosti i funkcionalnosti. Uskladu sa uzrastom dece u SIMPU možete pronaći interesantne modele dečjih soba, koji će savršeno ispratiti odrastanje dece, kao i dušeke kojiće obezbediti  zdrav i okrepljujući san za sve generacije.

OSTALE POGODNOSTI

Kupovina u SIMPU potrošačima omogućavabrojnebenefite:

- besplatnu montažu za svu robu bez obzira na njenu vrednost,

- besplatan prevoz do 30 km udaljenosti od salona,  za robu čija je vrednost preko 25.000 dinara,

- dodatni loyalty popusti,

- odloženo plaćanje čekovima građana i putem sindikalnih kredita do 12 meseci bez kamate,

- posebni uslovi za korisnike kartice pogodnosti MUP-a i kartice "Naš heroj"i dr.

Više informacija o proizvodima i uslovima kupovine možetepronaći na www.simpo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading