AIK Banka je najbolja digitalna banka za potrošače u Srbiji za 2021. godinu

Autor: Republika

Vesti

16.09.2021

09:33

Renomirani finansijski časopis "Global Finance" proglasio je AIK Banku najboljom digitalnom bankom za potrošače za 2021. godinu. Prestižna nagrada je još jedan u nizu pokazatelja uspešnog poslovanja i potvrda liderske pozicije u pružanju inovativnih i savremenih bankarskih usluga na tržištu Srbije.

Promo

Poslovnica AIK banke u zgradi Grawe na Novom Beogradu

Širina ponude digitalnih proizvoda, rast broja korisnika i benefiti koje digitalne platforme omogućavaju, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta neki su od brojnih kriterijuma koji su doprineli da žiri sastavljen od svetski priznatih stručnjaka i urednika časopisa dodeli ovu laskavu titulu upravo AIK Banci. 

Prateći potrebe klijenata, uz uvažavanje najviših profesionalnih standarda, AIK Banka konstantno radi na unapređenju svojih usluga i realizaciji projekata u okviru usvojene strategije digitalne transformacije, sa jasnim ciljem da klijentima pruži najkvalitetnije korisničko iskustvo i maksimalan komfor u upravljanju svojim finansijama.

- Izuzetno smo ponosni na sve što smo, kao tim, uradili prethodnih godina kako bismo klijentima omogućili dostupnost velikog broja bankarskih usluga putem najsavremenijih digitalnih kanala 24/7. Priznanje časopisa "Global Finance" daje nam podsticaj za dalji razvoj i pozicioniranje AIK Banke kao vodeće bankarske grupacije u regionu - istakla je Jelena Galić, Predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Promo

Priznanje za najbolju digitalnu banku u Srbiji 2021- godine

 

Komentari (0)

Loading