Čadež pozvao privrednike na Ekspo Dubai: Ogromna šansa za nove poslove i investicije

Autor: Republika

Vesti

10.09.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko dve stotine privrednika iz Srbije, već tokom prve dve sedmice Svetske izložbe Ekspo 2020 Dubai, imaće priliku da predstave inovativne proizvode, povežu se sa dobrim kompanijama i pronađu partnere, rekao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i pozvao male i srednje firme da se prijave za učešće na ovoj prestižnoj globalnoj manifestaciji.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Direktor PKS Marko Čadež

- Uveren sam da će od početka oktobra Dubai biti pravo mesto za nove investicije i nove poslove, i prilika da srpska privreda pokaže fantastične inovativne proizvode i rešenja. Već u prvim tematskim nedeljama, posvećenim Klimi, Biodiverzitetu i Svemiru biće prezentovana moderna rešenja, od inovativnih prevoznih sredstava do balističkih padobrana i najnovijih tehnologija u poljoprivredi - rekao je Čadež.

- Finalizujemo radove na srpskom biznis habu koji će tokom 6 meseci, koliko traje Ekspo u Dubaiju, praktično biti kuća srpske privrede, privrednici će ovde moći da organizuju sastanke, prezentacije, izlože svoje proizvode, a i da se odmore - rekao je danas Čadež prilikom obilaska završnih radova na habu Srbije.

- Želim da ohrabrim male i srednje kompanije koje imaju inovativne proizvode i usluge, da se prijave i postanu deo srpskog biznis haba i naše porodice koja će ovde šest meseci praviti novu vrednost i nove poslove - istakao je Čadež.

Kako je objasnio, dosta toga je urađeno da bi se malim i srednjim firmama omogućilo da učestvuju na izložbi u Dubaiju i predstave svoje ideje. 

Obezbeđene su besplatne avio karte za čarter letove, besplatni lokalni transferi, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, besplatno korišćenje PKS prostora u slobodnoj zoni Dubai South.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading