Vučić: Srbija će biti broj jedan po rastu u Evropi

Autor:

Vesti

15.12.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija nastaviti da bude prva u Evropi po ekonosmkom rastu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Nakon sastanka sa ministrom inostranih poslova Ruske federacije Sergejem Lavrovim, Vučić je govorio o ceni gasa i izgradnji "Turskog toka" kroz našu zemlju koji bi trebalo da bude završen do kraja godine, uprkos brojnim pritiscima.

- Mi ćemo lepo do kraja godine naš gasovod da otvorimo. Poteći će gas, ljudima će biti topolo u kućama. Naša industrija radi i naša industrija će nastaviti da napreduje i srpska ekonomija će biti broj jedan po stopi rasta u Evropi i u naredne tri godine. To je ono za šta smo se izborili - rekao je Vučić.

Ističući dobre ekonomske rezultate koji su postignuti pored brojnih zahteva sa strane da naša zemlja izvrši diverzifikaciju gasnog snabdevanja i kupuje skuplji gas, Vučić je poručio da će Srbija kupovati samo ono što je u njenom interesu.

 

- A kad mene velikog diktatora budu smenili sa mesta predsednika, onda pitajte sledeće ljude šta će da rade. A do tad, Srbija će da se ponaša domaćinski i kupovaće ono što je u njenom interesu - zaključio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mirjana

15.12.2020 18:10

Srbija stalno napreduje, za svaku pohvalu!!!

Tanja

15.12.2020 19:12

Srbija ce u svemu biti broj jedan.

Jana

15.12.2020 19:29

Tome je doprinela stednja, pre svega.

Lea

15.12.2020 21:11

Iz dana u dan sve vise napreduje.