KUPITE GORIVO ODMAH, A PLATITE NAREDNOG MESECA

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

27.06.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U situacijama kada planiramo sopstveni biznis, poslovna putovanja ili naše svakodnevne aktivnosti podrazumevaju da puno vremena provodimo za volanom, nabavka goriva predstavlja značajnu stavku prilikom preraspodele troškova u okviru mesečnog budžeta.

Foto: Promo foto

Upravo iz tog razloga, kompanija NIS mislila je na svoje verne potrošače i u saradnji sa Sberbank Srbija unapredila "Sa nama na putu“ program lojalnosti koji pruža posebnu pogodnost u vidu plaćanja na odloženo, i do 45 dana.

Uvođenjem platne funkcije, korisnici "Sa nama na putu“ kartice lojalnosti mogu da obave kupovinu na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, uz mogućnost izmirenja obaveza po kartici do 15. dana u narednom mesecu. Poboljšanje usluge rezultat je nastojanja NIS-a da izađe u susret potrebama i zahtevima maloprodajnog tržišta kako bi potrošači bili rasterećeniji oko obaveza plaćanja za utrošeno gorivo i dopunski asortiman, optimizovali troškove i efikasnije upravljali  budžetom.

Jedinstveni benefit unapređene "Sa nama na putu" kartice ogleda se u brzoj,  jednostavnoj i automatizovanoj proceduri podnošenja zahteva.Sve što je potrebno jeste da korisnici pripreme važeću ličnu kartu, vozačku dozvolu i "Sa nama na putu" karticu i predaju ih na određenim NIS Petrol ili GAZPROM benzinskim stanicama. Nakon provere ispunjenosti određenih uslova, platna funkcija kartice će biti aktivirana i spremna za upotrebu već u narednih nekoliko dana.

Unapređena kartica lojalnosti NIS-a dodatno pruža mogućnost izmirenja obaveza po kartici na određenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potpuno besplatno, dok je za praćenje mesečne potrošnje i stanja bonus poena potrošačima u svakom trenutku na raspolaganju i "Sa nama na putu" mobilna aplikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading