STOP! BOLESNA INICIJATIVA NE SME DA PROĐE: Ovako bi da ubace pedofiliju u Srbiju!

Autor:

Vesti

01.08.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li strašnije od ovoga?! Razna LGBT udruženja širom Evrope i Amerike pokušavaju da legalizuju pedofiliju!

Razna LGBT udruženja širom Evrope i Amerike pokušavaju da legalizuju pedofiliju

Kako bi to sproveli u delo, redovno dele letke kojima pokušavaju da vezu sa maloletnicima predstave kao nešto normalno, pa čak štampaju i knjige u kojima deci poručuju da je normalno da se ljube i spavaju sa odraslim muškarcima. Naime, na internetu se mogu videti brojni plakati koji poručuju da "ljubav ne zna za godine", "neki ljudi vole decu, pomirite se s tim", kao i slike simbola za koje se navodi da su "novi simboli pedo-seksualnosti".

EVROPA PODRŽAVA

Međutim, najstrašnije od svega je što postoje i knjige za decu u kojima im se slikovito objašnjava da je sasvim u redu da budu u seksualnoj vezi sa odraslim muškarcima! U jednoj od njih, između ostalog, može se videti ilustracija dečaka kako sedi u krilu odraslog muškarca, ali i golo dete u krevetu sa golim muškarcem.

Nemali broj ljudi, očito sklon pedofiliji, sa oduševljenjem komentariše ove plakate i knjige putem društvenih mreža, pa je tako advokat Kajl Mekdorman napisao: "Iskreno sam presrećan što LGBT fondacija napokon zagovara pedo-seksualna prava".

Samo neke od ovih skandaloznih promo-materijala na Fejsbuk nalogu objavio je analitičar Saša Borojević pozivajući građane Srbije da se oštro usprotive dolasku ove bolesne inicijative u našu zemlju.

Skupština Srbije mora da izglasa pravi zakon koji bi zauvek štitio decu u Srbiji od ovakvih stvari - Saša Borojević, analitičar

- Potpuno je skandalozno sve to što se radi, a čak i zakon to donekle toleriše. Primera radi, Rusija je 2012. uvela zakon protiv pedofilije, ali ga je Strazbur oborio ove godine uz obrazloženje da je to ugrožavanje ljudskih prava, što znači da Evropa to podržava. To je zaista strašno. Čak je i autor knjige o pedofiliji kao nečemu normalnom nastavnik! Sve je to sklop velike akcije koja je pokrenuta u svetu da je normalno biti pedofil - kaže Borojević.

Foto: youtube.com/TVKopernikus
Branka Tišma

ZAŠTITIMO DECU

On napominje da Skupština Srbije mora da izglasa pravi zakon koji bi zauvek štitio decu u Srbiji od ovakvih stvari.

- Trenutno se u Skupštini uvodi procedura, izglasavanje novog zakona protiv pedofilije i dajem punu podršku tome - naglasio je on.

Dečji psiholog Branka Tišma poručuje za Srpski telegraf da apsolutno nije normalno odobravati vezu odraslih osoba s decom, te da se deca moraju na svaki način zaštiti od ovakvih poruka koje pojedine struje pokušavaju da pošalju.

- Apsolutno ne treba odobravati tako nešto. Ovo nije problem samo zakonskog već i socijalnog okvira jer je to nama svakodnevno pred očima, zbog čega je još opasnije. Prosto, pokušavaju da naprave socijalni okvir tolerancije na pedofiliju i na to treba svi da reaguju, od roditelja i škole, preko medija i zaštite maksimalno decu - napominje Tišma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Fat Cat

01.08.2018 11:08

Ovom zlu i izopačenosti treba stati na put po svaku cenu.

Andjelka

25.07.2019 15:46

Mislim da svim sredstvima ne treba dozvoliti da se ova bolesna potreba siri Srbijom I uvesti drasticne kazne protiv zlostavljanja dece a I zivotinja.Bolesnici I monstrumi treba da odgovaraju drasticnim merama.