Brnabićeva čestitala Ramazanski Bajram: OVO JE PRILIKA DA UKAŽEMO NA LEPOTU RAZLIČITOSTI

Autor: Agencije, Republika

Vesti

15.06.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Ramazanski Bajram svim vernicima islamske veroispovesti, poželevši da praznik donese njima i njihov porodicama "sreću, radost, duhovno blagostanje i ljubav prema bližnjima".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Čestitali islamski praznik

- U svoje lično ime i u ime članova Vlade Srbije želim i da ovaj veliki praznik doprinese širenju uzajamnog uvažavanja, poverenja, tolerancije i dobrote i da nas sve zajedno podseti na važnost međusobnog poštovanja. Obeležavanje ovog praznika prilika je i da još jednom ukažemo na lepotu različitosti kojima je naša zemlja bogata, kao i na to da svi zajedno doprinosimo poštovanju i toleranciji - napisala je premijerka.

I ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević čestitao je danas svim islamskim vernicima Ramazanski bajram.

- Povodom velikog muslimanskog praznika Ramazanskog bajrama u ime Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i moje lično, velikodostojnicima Islamske zajednice i svima koji slave ovaj praznik upućujem srdačne čestitke, želeći da praznik provedu u miru, blagostanju i ljubavi sa svojom porodicom i prijateljima. Bajram šerif mubarek olsun - navodi se u čestitki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
StefanBrate99

15.06.2018 09:37

Slazem se sa Anom Brnabic, Srecni praznici!

StefanBrate99

15.06.2018 09:38

Predsednica vlade Srbije je u pravu, Slazem se sa njom, Srecni praznici!

Mudri dzentlmen

15.06.2018 13:06

Srećan praznik svim pripadnicima muslimanske veroispovesti!

Mudri dzentlmen

15.06.2018 13:07

Premijerka je jos jednom pokazala da misli na sve svoje gradjane, svaka joj cast!