OBRADOVIĆ: Ovaj sastav ima budućnost

Autor:

Sport

15.06.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović istakao je da je zadovoljan što su svi igrači imali priliku da zaigraju u revanš meču protiv Portugalije i pomognu timu da posle šest godina izbori plasman na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Ljubomir Obradović

"Orlovi" su posle trijumfa protiv Portugalije u prvoj utakmici baraža u Nišu 28:21 u revanšu u Povoa de Varzimu odigrali nerešeno 25:25 i obezbedili mesto na planetarnoj smotri.

- Imamo ekipu u koju moramo da verujemo, ovaj sastav ima budućnost. Pobedili bismo da nismo imali početničkih grešaka, na šta je uticala važnost utakmice. Hteo sam da dam utakmicu nekim mladim igračima i zadovoljan sam da su svi bili na terenu - kazao je Obradović, koji je i mušku selekciju preuzeo posle neuspeha na Evropskom prvenstvu:

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometaši Srbije

- Rekao sam više puta da je svako od nas dužan da pomogne u teškom trenutku, nisam nijednog trenutka razmišljao da li da pored ženske preuzmem i mušku ekipu. Drago mi je da smo uspeli, da su momci verovali da mogu. Igrači su zadovoljni, vezani su jedan za drugoga, treba im samo dati i podršku. Ima tu još igrača, cilj je da napravimo B reprezentaciju na Mediteranskim igrama. Vidite koliko ima borbenosti.

Svetsko prvenstvo će u januaru sledeće godine biti održano u Nemačkoj i Danskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading