U petak besplatni pregledi na VMA, čak i za one koji NEMAJU KNJIŽICU!

Autor: Tanjug

Vesti

17.04.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojnomedicinska akademija će, povodom 23. aprila - Dana Vojske Srbije, organizovati besplatne specijalističke preglede za građane u petak, 20. aprila 2018. godine, u vremenu od 15.30 do 19.30.

RepublikaFoto: wikimedia.org
Besplatni pregledi na VMA u petak

Besplatne specijalističke preglede neophodno je prethodno zakazati telefonom, saopštila je VMA.

Lekarski tim specijalističkih grana: abdominalna, vaskularna, ortopedska, plastična, grudna, kardiohirurgija, maksilofacijalna i neurohirurgija, urologija, oftalmologija, ORL, kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologija, pulmologija, reumatologija, nefrologija, dermatologija, neurologija i psihijatrija, pedijatrija i preventivna medicina - dijetologija, obavljaće preglede u 20 kabineta Poliklinike VMA, Dečjem dispanzeru i Savetovalištu za ishranu Sektora za preventivnu medicinu VMA.

Za specijalističke preglede mogu se prijaviti svi zainteresovani građani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

Pregledi se zakazuju 18. i 19. aprila, u vremenu od 10 do 14 časova, putem telefona: 066/8727-779, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading