"ODE ČIKA DRAGAN, ALI KREPANI NIJE" Zbog jedne čitulje bruje mreže: Dali je Šiljati, Gladiola, Glista, Raketa, Ciceron...NJIH 20!

Autor:

Vesti

09.06.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojnik očigledno imao lep i bogat društveni život

"ODE ČIKA DRAGAN, ALI KREPANI NIJE" Zbog jedne čitulje bruje mreže: Dali je Šiljati, Gladiola, Glista, Raketa, Ciceron...NJIH 20!

Foto: shutterstock

Čitulja koja je objavljena za čika Dragana, koga je ispratilo čak 20 prijatelja iz kafane, izazvala je veliku pažnju zbog nadimaka njegovih drugova. U objavi su navedeni sledeći nadimci: Beli Moler, Krtica, Šiljati, Zoća, Gladiola, Glista, Raketa, Toda, Neimar, Šampion, Kralj pendžera, Ujka, Gospodin, Ciceron, Đole, Mungos, Krepani, Peta, Mrak i Rus.

Mnogi su komentarisali čitulju na društvenoj mreži "X", šaljivo ističući neobične nadimke. Jedan komentar je glasio: "Ušao u kafanu sa Ciceronom.. heeeeeej, ko još time može da se pohvali?", dok je drugi komentator primetio: "Ode čika Dragan ali Krepani nije, zanimljivo."

Ovakvi nadimci i reakcije na njih pokazuju koliko je društvo iz kafane bilo blisko i koliko su se međusobno podržavali i zabavljali. Čika Dragan očigledno je imao bogat društveni život, ispunjen humorom i prijateljstvom, što je ostavilo trajan utisak na njegove prijatelje.

 

"NIKAKAV OTAC, JOŠ GORI SUPRUG! ALKOHOLIČAR I OLOŠ!"

Podsećamo na skroz drugu suprotnu situaciju sa spomenikom. 

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama i izazvala šok javnosti prikazuje nadgrobni spomenik posvećen jednom muškarcu, sa izuzetno bizarnom porukom na epitafu. Članovi njegove porodice su ostavili sledeću poruku:

"Za života svoga nije doprineo ništa. Nikakav otac, još gori suprug. Bio je alkoholičar, ološ i bitanga."

 

 

Ova oštra i kritična poruka sugeriše da je muškarac tokom života imao veoma loše odnose sa svojom porodicom. Razlozi zbog kojih su članovi porodice odlučili da ovako negativnu poruku uklešu na njegov nadgrobni spomenik nisu poznati, ali je jasno da su imali duboko nezadovoljstvo i zamerke prema njemu.

Ovaj primer pokazuje kako odnosi među ljudima mogu biti složeni i kako lične nesuglasice i problemi mogu ostaviti trag čak i nakon smrti. Dok obično epitafi služe za izražavanje poštovanja i sećanja na preminulu osobu, ovaj slučaj je izuzetak koji naglašava negativne aspekte preminuloga, što je retko viđena pojava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading