PRAVI HAOS! Kvazilekar i kozmetičar-trgovac radili u ordinaciji za neuropsihijatriju sa natpisom "Centar za bradavice" - DEVOJKA ZBOG NJIH UMALO OSTALA BEZ NOGE!

Autor:

Vesti

21.04.2024

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela prošla pravu agoniju

PRAVI HAOS! Kvazilekar i kozmetičar-trgovac radili u ordinaciji za neuropsihijatriju sa natpisom "Centar za bradavice" - DEVOJKA ZBOG NJIH UMALO OSTALA BEZ NOGE!

Foto: Shuttertock, Društvene mreže

David Obućina, lekar opšte prakse, i Željko Manić, kozmetičar sa završenom srednjom Trgovačkom školom, koji su zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji "Beomedikus Beograd", uhapšeni su zbog sumnje da su kao kozmetičar i doktor opšte prakse naneli teške telesne povrede devojci koja je imala zadebljanje na stopalu.

Pomenuta ordinacija se nalazi u zgradi u Krunskoj 40 na Vračaru.

U pomenutoj ordinaciji evidentno je da ne rade stručna lica, što je otkriveno tek nakon hapšenja zaposlenih. Sam ulaz i zgrada u kojoj se nalazi "ordinacija" ne ulivaju poverenje, piše Blic.

Inače, na pomenutoj adresi nigde na zgradi ili u blizini nje ne postoji ništa što bi naznačilo da se tu nalazi ordinacija.

Na vratima jednog od stanova u zgradi na adresi Krunska 40, gde se nalazi ordinacija, jedina oznaka je tablica na kojoj piše "Beomedikus". Na drugoj strani vrata nalazi se natpis "Centar za bradavice i druge promene na koži".

Međutim, prema podacima APR-a, kao vlasnik je navedeno ime Vera Petrović, a naziv ordinacije je Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti neuropsihijatrije "Beomedicus Beograd". Uvidom u APR vidi se da je ordinacija osnovana 1. juna 2021. godine.

Specijalistička klinika "Beomedikus Beograd", gde je A. I. zadobila teške povrede, imala je internet stranicu sa ponudom usluga, fotografijama intervencija i osoblja. Nakon podnošenja krivične prijave i hapšenja dvoje zaposlenih, sajt je ugašen.

Kada je ekipa "Blica" posetila ordinaciju na adresi Krunska 40, vrata im je otvorila žena koja nije želela da komentariše hapšenje zaposlenih. Na pitanje da li vlasnik ili bilo ko iz ordinacije želi da iznese bilo kakav komentar o tome šta se dogodilo, odgovorila je: "Ne, niko ne želi da se oglašava povodom ovog događaja!"

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

- Zbog dugogodišnjeg treniranja imala sam zadebljanje na stopalima. Imala sam saznanje da se oni bave tim stvarima, pa sam se odlučila za tu kliniku. Ali kasnije je došlo do komplikacija. Rane su jako velike. Na desnoj strani se jasno videla kost. Zakazala sam prvi pregled, gde su mi rekli da nije kost u pitanju, već formiranje mlade kože. I rekli su mi da mažem kremu koju su mi prepisali.. Ali to sve nije urodilo plodom. Odlučila sam da pomoć tražim na ortopediji na Banjici. Na prvom pregledu su mi doktori rekli da će se izvršiti velika operacija, koja se završila transplatacijom kože i mišića - ispričala je Anđela Ikodinović.

Kako kaže, ima lekarske nalaze da je do komplikacije došlo zbog neadekvatnog lečenja.

(Blic)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading