VODITELJKA SLAGALICE ŽIVI POD STRESOM! Evo šta joj pričaju kolege, nikako ne može da reši problem koji ima!

Autor:

Zabava

21.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radenkovićka tvrdi da se dosađuje,

VODITELJKA SLAGALICE ŽIVI POD STRESOM! Evo šta joj pričaju kolege, nikako ne može da reši problem koji ima!

Foto: Vladimir Šabanović

Kristina Radenković

Voditeljka kviza "Slagalica" Kristina Radenković kaže da je navikla da živi pod stresom, pa tako kad joj u životu naiđe miran period, sve izgleda kao da se dosađuje. 

Verujte, ničiji život nije potpuno "skockan". Možda delujem mirno i stabilno, ali svi imamo oscilacije na dnevnom nivou. Nemoguće je raditi ovaj posao, a ne osećati određeni stres - rekla je ona jednom za Story, pa je otkrila da najbolje funkcioniše kada radi pod pritiskom:

Foto: ATA Images

Kristina Radenković

 

Moje najbliže kolege kažu da ne umem da živim bez stresa i da čim nastane mirno vreme na poslu, počnem da se dosađujem. Oni, čak, tvrde da sam zavisna od adrenalina i stresa, ali ja bih pre rekla da sam zavisna od rešavanja problema.

Koliko je predana svom poslu, kao i koliko ga profesionalno obavlja, dokaz je i to da je samo nekoliko dana nakon nezgode koje je imala na zimovanju, sa polomljene obe ruke, vodila "Pesmu za Evroviziju".

Foto: Printscreen/Instagram/krisradenkovic

Kristina Radenković

 

Imala sam ozbiljne povrede ruku, ali to nisam shvatila tragično. Rekoh da stres vrlo dobro podnosim, a imam i visok prag tolerancije na bol. Svima je bilo strašno, a ja sam "Pesmu za Evroviziju" radila sa šipkom u ruci. Prvih pet dana posle operacije sam ležala i sve vreme se sebi čudila kako izdržavam toliko mirovanje. Dragana Kosjerina mi je tada mnogo pomogla. Dolazila je kod mene, da mi ne bi dala da radim, što bi moglo da dovede do pomeranja te šipke u ruci - istakla voditeljka, navodeći da je koleginici beskrajno zahvalna zbog pomoći.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
миле

22.04.2024 08:20

niko nije toliko iritantan kao ona a prima 15000 evra za onu smesnu ulogu voditeljke!