ŽENA OTIŠLA NA TRETMAN U PRIVATNU KLINIKU, PA ZAVRŠILA SA DEFORMITETOM STOPALA! Užas u centru Beograda: Morala hitno da se operiše!

Autor:

Vesti

11.04.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena prijavila da je nakon tretmana laserom „Plazma CO2“ došlo do komplikacija zbog kojih je zadobila teške telesne povrede.

ŽENA OTIŠLA NA TRETMAN U PRIVATNU KLINIKU, PA ZAVRŠILA SA DEFORMITETOM STOPALA! Užas u centru Beograda: Morala hitno da se operiše!

Foto: shutterstock

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi podnetoj od strane punomoćnika oštećene, protiv V.P. vlasnice Specijalističke lekarske ordinacije i Ž.M. zaposlenog u ordinaciji zbog krivičnog dela Nesavesno pružanje lekarske pomoći, navodi se u saopštenju.

Kako navode, naloženo je RS, MUP, DP, PU za grad Beograd, Odeljenju za suzbijanje privrednog kriminala da obavi razgovor sa prijavljenim licima imajući u vidu da je u krivičnoj prijavi navedeno da je oštećena A.I. nakon pregleda i rutinske intervencije laserom „Plazma CO2“, došlo do komplikacija usled kojih je zadobila teške telesne povrede – deformitet stopala koji je morao biti saniran hirurškom operacijom celog levog stopala oštećene.

Preciznije, rutinska intervencija "Plazma CO2" je tretman koji se koristi za zatezanje i uklanjanje ožiljaka.

Nakon prikupljanja potrebnih obaveštenja i prikupljanja materijalnih dokaza, javni tužilac će preduzeti sve neophodne radnje radi utvrđivanja potpunog i pravilnog činjeničnog stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading