TEŠKO BOLESNA, AKO JE VIDITE ODMAH POZOVITE POLICIJU! U Novom Sadu nestala Verica Kamenko!

Autor:

Vesti

30.03.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre oko godinu dana ovo se desilo prvi put, ali otišla je samo 500 metara dalje, sve se odigralo u pola sata, neko je pozvao i našli smo je. Evo danas se desilo drugi put, rekao je sin nestale žene.

TEŠKO BOLESNA, AKO JE VIDITE ODMAH POZOVITE POLICIJU! U Novom Sadu nestala Verica Kamenko!

Foto: Privatna arhiva

U Novom Sadu nestala je Verica Kamenko (75). Ona je poslednji put viđena danas između 13 i 13.30 u Novom Sadu.

Kako je rekao njen sin, njegova majka ima Alchajmerovu bolest.

Kako je objasnio njegova majka je na na sebi u trenutku nestanka imala dublju kapu koja, kako je rekao sin, nije za ovo toplo vreme, ali je majka uvek nosi, zatim zeleni prsluk, u ruci je nosila kesu, imala je cipele i braon pantalone na sebi.

- Pre oko godinu dana ovo se desilo prvi put, ali otišla je samo 500 metara dalje, sve se odigralo u pola sata, neko je pozvao i našli smo je. Evo danas se desilo drugi put. Mi smo ceo dan u autu i tražimo je. Nadam se da ćemo je naći - rekao je za Telegraf.rs njen sin.

Veričin nestanak prijavljen je policiji u Novom Sadu.

Ko je vidi neka se javi na broj 063 1589 099.

Podsećamo, cela Srbija već peti dan traga i za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora.

Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Amber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading