DRAMA U VRANJU! Dete upalo u šaht!

Autor:

Vesti

26.03.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je nakon akcije predat ekipi hitne pomoći.

DRAMA U VRANJU! Dete upalo u šaht!

Foto: Profimedia

Danas se u Vranju odigrala prava drama kada je dečaku upala noga u šaht, prenosi Telegraf.rs.

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Vranje, uključujući 3 vatrogasca-spasioca sa jednim vozilom, bili su angažovani na oslobađanju maloletnika koji je bio zaglavljen.

Brzom i efikasnom reakcijom ekipa vatrogasno-spasilačke jedinice uspela je da spasi dečaka. 

On je nakon akcije predat ekipi hitne pomoći.

Podsećamo, u blizini škole u Kaluškoj oblasti u januaru, jedno dete je doživelo dramatičan trenutak kada je upalo u šaht prekriven snegom. Srećom, druga deca su odmah reagovala i pozvala nastavnike, koji su brzo organizovali pomoć i obavestili spasioce, kao i roditelje.

Nastavnici su odmah reagovali na poziv za pomoć i brzo organizovali akciju spašavanja. Spasioci su ubrzo stigli na lice mesta i uz njihovu veštu intervenciju, dete je uspešno izvučeno iz snežnog šahta i prebačeno na sigurno.

Ovaj događaj je još jedan primer koliko je važno da nastavnici i deca budu obučeni za hitne situacije i da znaju kako da reaguju u takvim situacijama. Takođe, brza reakcija spasilaca je bila ključna u ovom slučaju.

Incident poput ovog nam još jednom pokazuje koliko je važno da deca budu svesna opasnosti i da znaju kako da se ponašaju u nepredviđenim situacijama. Takođe, važno je da se šahtovi i druge potencijalno opasne lokacije redovno održavaju i obezbeđuju kako bi se smanjio rizik od ovakvih incidenata.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading