VOJNA POLICIJA PATROLIRA SVIM VEĆIM GRADOVIMA SRBIJE! I policija na ulicama kako bi obezbedili bezbednost svih građana!

Autor:

Vesti

26.03.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačano prisustvo će biti na trgovima, parkovimai na ulicama.

VOJNA POLICIJA PATROLIRA SVIM VEĆIM GRADOVIMA SRBIJE! I policija na ulicama kako bi obezbedili bezbednost svih građana!

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima, a na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane (MOD).

Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, navodi se u saopštenju MOD-a.

Dodaje se da je iz tog razloga, prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji pojačano, posebno na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

- Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije - zaključuje se u saopštenju. 

Podsećamo, Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja tržnih centara, trgova i drugih prometnih mesta u svim delovima Srbije kako bi građanima osiguralo zaštitu i bezbednost i ulilo im osećaj sigurnosti.

Tim povodom, na zvaničnoj Instagram stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, "mupsrbije", objavljene su fotografije pripadnika MUP-a na javnim mestima, uz jaku poruku građanima Srbije:

Brinemo o vašoj bezbednosti. Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima pojačane mere obezbeđenja u svim tržnim centrima i drugim prometnim mestima širom Srbije - stoji u objavi MUP-a uz fotografije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading