MA, DA LI JE OVO MOGUĆE? POGLEDAJTE ŠTA ČOVEK PRODAJE NA BUVLJAKU: Eto gde završe pokradeni instrumenti iz operacione sale! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.03.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim medicinskih instrumenata namenjenih operacijama, na ovom buvljaku mogu se pronaći i stomatološki instrumenti, što je dodatno iznenadilo posetioce.

MA, DA LI JE OVO MOGUĆE? POGLEDAJTE ŠTA ČOVEK PRODAJE NA BUVLJAKU: Eto gde završe pokradeni instrumenti iz operacione sale! (FOTO)

Foto: shutterstock

Buvljak

Na buvljacima širom Srbije mogu se naći različite stvari, od nameštaja i odeće do alata i suvenira. Međutim, nedavno je jedan korisnik društvene mreže X izazvao pažnju objavom fotografije tezge na buvljaku na Bubanj potoku, na kojoj se mogu pronaći medicinski instrumenti namenjeni za operacije.



Ova neobična pojava izazvala je različite reakcije među građanima. Dok je kod nekih izazvala šok i nevericu, bilo je i onih koji su se našalili na račun situacije. Jedan korisnik je čak napisao: "Građani, ne čekajte po listama - operišite se sami!" Osim medicinskih instrumenata namenjenih operacijama, na ovom buvljaku mogu se pronaći i stomatološki instrumenti, što je dodatno iznenadilo posetioce.

 

 

 

 


Nakon objave slike, jedna žena je čak izrazila želju da sazna tačnu lokaciju tezge kako bi poslala inspekciju. U komentarima se moglo pročitati i ironične komentare poput: "Eto gde završe pokradeni instrumenti iz ambulante." Ipak, bilo je i onih koji su podržali ovakav vid trgovine, pa je jedan korisnik napisao: "Ima ovde instrumenata da pristojno može abdomen da se operiše", dok je drugi smatrao da "ovo svaka domaćinska kuća treba da ima".



Iako je neobično videti medicinske instrumente na buvljaku, ova pojava je izazvala dosta pažnje i rasprave među građanima. Bez obzira na reakcije, činjenica je da su ovi neobični proizvodi privukli veliku pažnju posetilaca buvljaka na Bubanj potoku.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading