"JE L’ I PITU SAVIJA? - SVE LUĐE POSTAJE!" Doktor na urnebesan način upozorava na prevaru! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.03.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Matić u svojim objavama daje savete za zdravo i efikasno skidanje kilaže, koje mora da podrazumeva i trening i korigovanje ishrane.

"JE L’ I PITU SAVIJA? - SVE LUĐE POSTAJE!" Doktor na urnebesan način upozorava na prevaru! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Na društvenim mrežama se, u poslednje vreme, pojavljuje sve više proizvoda koji obećavaju skidanje viška kilograma na brz i efikasan način. Međutim, da li je to moguće bez korigovanja treninga i ishrane?

Jedan doktor je na svom TikTok prifilu pričao upravo o tome i podelio nekoliko reklama za određene proizvode i upozorio korisnike ove društvene mreže na prevaru koja kruži internetom.

Doktor Aleksandar Matić je u svojoj objavi na TikToku koja broji na hiljade lajkova na šaljiv i ironičan način uputio svoje pratioce u način za mršavljenje.

 

 

Naime, podelio je reklamu koja propagira "kremu za mršavljenje" - kako se navodi ona je prirodna i sagoreva masnoće što ubrzava proces dobijanja trbušnjaka, smanjuje obim stuka, kukova i oblikuje figuru kakvu želite - a doktor je na ove tvrdnje imao samo jedan komentar "Je l’ i pitu savija?!" čime je nasmejao sve fanove i jasno im stavio do znanja da se radi o prevari.

Međutim, "Krema za mršavljenje" nije jedini prizvod. Na tržištu se pojavila i "Majica za mršavljenje" koja po istom principu kao i krema sagoreva višak masti i smanjuje telesnu težinu metodom znojenja. Doktor na ove tvrdnje ponovo reaguje šaljivo i postavlja pitanje "Kako prići osobi koja nosi ovu majicu posle 4 dana znojenja?"

Dakle, "magično" skidanje kilaže ne postoji. Doktor Matić u svojim objavama daje savete za zdravo i efikasno skidanje kilaže, koje mora da podrazumeva i trening i korigovanje ishrane. Ovom ojavom doktor je upozorio pratioce da ne nasedaju na ovakve marketinške trikove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading