LAUŠEVIĆ PONOVO NA VELIKOM PLATNU! Glumac deo novog filmskog ostvarenja, ZAKAZANA PREMIJERA!

Autor:

Zabava

19.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U filmu "Hrana za golubove" legendarni Žarko je ostvario jednu od svojih poslednjih uloga.

LAUŠEVIĆ PONOVO NA VELIKOM PLATNU! Glumac deo novog filmskog ostvarenja, ZAKAZANA PREMIJERA!

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Nakon "Ruskog konzula" i serije "Vazdušni most" stiže još jedno ostvarenje u kojem je legendarni Žarko Laušević zaigrao pred smrt. Reč je za kratkom igranom filmu "Hrana za golubove", snimljenom po scenariju i u režiji Milice Spasojević, u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Film će doživeti regionalnu premijeru 29. marta u Velikoj sali Doma omladine Beograda na 71. Martovskom festivalu. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu, Facebook.com/Asja Dabović

 

Martovski festival - 71. Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, stalna manifestacija u oblasti kulture od značaja za grad Beograd, biće održan od 26. do 30. marta 2024. godine u Domu omladine Beograda, koji je organizator i izvršni producent događaja.

Ove godine nezaboravnog Lauša gledaćemo i u filmu "Volja sinovljeva", apokaliptičnoj drami, koju je režirao Nemanja Ćeranić, a scenario napisao Strahinja Madžarević. Biće to poslednje izdanje Žarka Lauševića, a opis ovog neobičnog ostvarenja glasi: "Volja sinovljeva je ciklus epskih pesama postavljenih u postapokaliptičnu budućnost. To je priča o dobru i zlu, od iskona do danas, epska avantura inspirisana srpskom tradicijom u dalekoj budućnosti posle nuklearne katastrofe". U ovom ostvarenju Žarko je delio kadar s Igorom i Petrom Benčinom, Svetozarom Cvetkovićem, Martom Bjelicom, Miodragom Radonjićem, Milicom Janevski, ali i pevačicom Nikolijom Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading