Grčki Arhimandrit Nikanor: ODBRANITE I SAČUVAJTE SVETOSAVSKI BEOGRAD

Autor:

Vesti

14.03.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikanor izjavio je danas da je zadovoljan onim što je video, a što je urađeno na dobro i korist srpskog naroda.

Grčki Arhimandrit Nikanor: ODBRANITE I SAČUVAJTE SVETOSAVSKI BEOGRAD

Foto: Tanjug Beoinfo

Jedan od najuglednijih arhimandrita Grčke pravoslavni crkve iguman manastira Svete Trojice sa Olimpa i veliki prijatelj i dobročinitelj srpskog naroda visoko prepodobni arhimandrita Nikanor izjavio je danas da je zadovoljan onim što je video, a što je urađeno na dobro i korist srpskog naroda.

- Izgradili ste jedan od najlepših pravoslavnih hramova na svetu, hram Svetog Save, izgradili ste spomenik Stefanu Nemanji. Vaš predsednik Aleksandar Vučić sa svojim saradnicima bio je inicijator tih velikih projekata. U Srbiji sam još mogao da vidim obnovljene crkve i manastire u velikom broju kao i brigu države o svetinjama. Predsednik Vučić je u Grčkoj poznat i po tome što je predložio donošenje prvog Zakona o Hilandaru, najveće vaše svetinje. U decenijama iza nas posebno tokom ratnih vihora na teritoriji Srbije, mi smo kao bratski narod pomagali srpskoj braći da lakše prevaziđu te teške trenutke, ali se od predstavnika vaše države jedino Aleksandar Vučić sa svojim timom setio da oda zahvalnost grčkom narodu i time dodatno pospeši i ojača prijateljstvo dva bratska naroda. Zbog svega što je urađeno i zato što je danas Srbija ponosna pravoslavna zemlja a Beograd ponosni pravoslavni grad koji poštuje i uvažava sve druge vere i nacije od srca želim timu koji predvode Aleksandar Vučić i Miloš Vučević pobedu na predstojećim izborima u vašem glavnom gradu kada budu bili održani - zaključuje arhimandrit Nikanor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading