PRIČA ZA ROMAN! Turčin nakon 31. godine saznao da je rodom SRBIN: Majka ga ubeđivala da zaboravi svoje poreklo, a on je uradio ovo!

Autor:

Vesti

09.03.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio je da poseti Srbiju i upozna oca, čime je ostvario svoju dugogodišnju želju.

PRIČA ZA ROMAN! Turčin nakon 31. godine saznao da je rodom SRBIN: Majka ga ubeđivala da zaboravi svoje poreklo, a on je uradio ovo!

Foto: Shutterstock

Zastava Srbije

Jedna neobična priča o potrazi za identitetom i korenom nedavno je privukla pažnju javnosti. Muškarac star 31 godinu, rođen u Srbiji, odrastao u Turskoj, odlučio je da nakon više od tri decenije pronađe i upozna svog biološkog oca. Ova emotivna potraga za korenom i identitetom izazvala je brojne reakcije, a sam protagonista odlučio je da podeli svoju priču na društvenim mrežama.

Otkriće porekla

Svoju priču započinje objašnjavajući da je do svoje 16. godine verovao da je Turčin, a da je tek tada saznao da ima srpsko poreklo. Odrastajući sa ocem turčinom i majkom ukrajinkom, nije bio svestan svog pravog porekla sve dok mu majka nije otkrila istinu. Iako je prvobitno bio zatečen ovim otkrićem, nakon godina odlučio je da istraži svoje srpsko poreklo i pronađe biološkog oca.

Emotivni susret

Nakon što je pronašao oca putem društvenih mreža, usledio je emotivan susret koji je opisao kao jedan od najemotivnijih trenutaka u svom životu. Odlučio je da poseti Srbiju i upozna oca, čime je ostvario svoju dugogodišnju želju.

Želja za srpskim državljanstvom

Nakon susreta sa ocem, muškarac je izrazio želju da dobije srpsko državljanstvo, pre svega kako bi usrećio oca koji je, kako ističe, već u godinama. Istakao je da je to za njega veoma bitno, te da želi da se vrati svojim korenima i da usreći oca koji je čekao više od 30 godina da se ponovo sretnu.

Ova priča o potrazi za identitetom i emotivnom susretu oca i sina izazvala je brojne reakcije, a javnost sa nestrpljenjem prati dalji tok događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading