UŽAS U BEOGRADSKOJ ŠKOLI! Devojčice od 12 godina napravile "Onli fens"!

Autor:

Vesti

07.03.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal trese beogradsku školu.

UŽAS U BEOGRADSKOJ ŠKOLI! Devojčice od 12 godina napravile "Onli fens"!

Foto: D. Kadić, Shutterstock

Devojčice stare 12 do 13 godina, u jednoj beogradskoj osnovnoj školi otvorile su "Onli fens", sajt na kome se objavljuje eksplicitan sadržaj, i snimaju i emituju na toj platformi neprimeren sadržaj, saznaje Republika.

- Devojčice nemaju više od 13 godina, a ono što tamo može da se vidi je u najmanju ruku zabrinjavajuće - naveo je izvor Republike upoznat sa slučajem.

Još se ne zna da li je škola upoznata sa ovim slučajem, kao ni da li su deca sankcionisana, ali već sada se zna da su ovi snimci procureli i među učenicima drugih škola.

Inače, ovo je platforma koja ne sankcioniše eksplicitan sadržaj i poslednjih godina doživela je pravi "bum", budući da su mahom ženske osobe pronašle dobar izvor zarade. Procenjuje se da neki kreatori sadržaja za "Onli fens" zarađuju i milion dolara na dnevnom nivou!

Kreiranje profila na ovoj platformi se ne naplaćuje, ali deo zarade ipak ostaje sajtu. Devojke objavljuju sadržaj na profilu, a pratioci "kupuju" slike i snimke obaveštavajući direktnom porukom.

Kako je za otvaranje naloga na "Onli fensu" neophodno posedovanje lične karte, u konkretnom slučaju je upitno da li je neko umesto maloletnica otvorio nalog i pomaže im u plasiranju eksplicitnog sadržaja.

Inače, Onli fens je veoma popuaran među srpskim devojkama i najviše ga imaju starlete koje zarađuju od njega. Među njima su i Anđela Vještica, Maca Diskrecija, kao i proslavljena košarkašica Milica Dabović, ali i pevač Mili.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading