NIS upozorava na lažne informacije i zloupotrebe na Internetu!

Autor:

Vesti

29.02.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim putem obaveštavamo i pozivamo građane i pratioce na društvenim mrežama da sve aktuelnosti prate isključivo na navedenim stranicama, navode u NIS-u.

NIS upozorava na lažne informacije i zloupotrebe na Internetu!

Foto: NIS

Zbog učestalih pojava prevara na Internet platformama i društvenim mrežama u kojima se zloupotrebljavaju naša kompanija i naši brendovi, kompanija NIS ponovo obaveštava javnost da sve zvanične objave kompanije, uključujući obaveštenja o investitorima, povezanim društvima, odnosima sa akcionarima eventualnim nagradnim igrama, pozive na učešće u bilo kom projektu koje organizuje naša kompanija, objavljujemo isključivo na zvaničnim profilima i internet stranicama:

Republika

Foto: NIS

Nis, Ilustracija

 

Internet stranice: www.nis.rs, www.nisgazprom.rs, www.nisotec.eu

Facebook: @NIS a.d. Novi Sad, @Sa nama na putu
Instagram: @kompanija_nis, @sanamanaputu, @gdrivesrbija

Ovim putem obaveštavamo i pozivamo građane i pratioce na društvenim mrežama da sve aktuelnosti prate isključivo na navedenim stranicama. O svim nedozvoljenim aktivnostima i zloupotrebama brenda naše kompanije blagovremeno su obavešteni nadležni državni organi, a sve sporne stranice na društvenim mrežama se prijavljuju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading